CityInsurance - RCA Expert - Asigurari RCA ieftin in Galati! Oferte imbatabile! Convinge-te!

Go to content

Main menu

CityInsurance

CITY INSURANCE

SEDIUL CENTRAL

Adresa: Str.Constantin Aricescu, nr.5-7, Parter-Demisol, Sector 1 Bucuresti
Telefon: 021.231.0090, 021.231.0079, 021.230.3248, 021.231.0054, 021.231.0713

Fax: 021.231.0442
E-maill: office@cityinsurance.ro

CONDUCERE

Preşedinte CA – Director General: Nicolae Muşat
Director General Adjunct: Ioana Măzăreanu

MANAGEMENT

Director de Asigurări: Alexandra Blănaru
Director Daune: Claudiu Mîndrilă
Şef Serviciu Auto: Alexandru Braşoveanu
Şef Serviciu Control Intern: Gabriel Stoica
Director Managementul Riscului: Marinela Nica
Șef serviciu Financiar Contabilitate: Alina Gârda

PROFIL

City Insurance a creat un portofoliu de produse de asigurare luînd în calcul, în primul rând, necesităţile şi cererile clienţilor săi. Însă toate acestea n-ar fi fost posibile fără a avea autorizaţiile necesare, conforme legilor în vigoare, de a practica o serie de clase de asigurări.
În anul 2008, City Insurance a fost prima companie din piaţa locală de profil care a început să vândă produse pe o altă piaţă europeană, fiind autorizata in libera prestare a serviciilor pe piata italiana. Afacerile derulate pe piaţa din Italia au susţinut intr-un ritm alert creşterea cifrei de afaceri a companiei.
Anul 2009 a marcat trecerea City Insurance la o nouă strategie de business, axată pe extinderea portofoliului de produse şi intrarea pe alte segmente ale pieţei de asigurări, altele decât cele pe care compania era prezenta în mod tradiţional.
În toamna anului 2009, City Insurance a participat la constituirea pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale – PAID, considerând că este importantă implicarea în realizarea proiectului privind asigurarea obligatorie a locuinţelor.
Ca acţionar al PAID, City Insurance este motivată să dezvolte produse competitive de asigurare facultativă a locuinţelor, care să vină în completarea poliţei obligatorii. La finele anului 2009, City Insurance a obţinut autorizarea pentru practicarea asigurării obligatorii de răspundere civilă auto – RCA.

 
Back to content | Back to main menu