Asigurarea Medicala - RCA Expert - Asigurari RCA ieftin in Galati! Oferte imbatabile! Convinge-te!

Go to content

Main menu

Asigurarea Medicala

De ce sa iti faci o asigurare medicala de calatorie?

Multe persoane aleg sa isi petreaca vacantele in afara tarii, aspect care aduce pe de o parte posibilitatea de a petrece timpul liber intr-un mod placut si inedit, dar in acelasi timp implica si numeroase riscuri in ceea ce priveste starea de sanatate. Pentru acest aspect exista asigurarea medicala de calatorie, cu ajutorul careia poti beneficia de interventii medicale de urgenta in valoare de 10-50.000 de euro, pentru care vei plati doar 50 de euro, daca iti faci polita in tara, in timp util.

Multe persoane se pot baza pe faptul ca nu vor pati nimic atunci cand vor ajunge in alta tara si ca nu se vor imbolnavi. Nu ai insa nici un fel de garantie in momentul in care ajungi acolo ca vei ramane sanatos. Pot aparea situatii imprevizibile, precum o durere brusca de dinti sau o nastere prematura. In asemenea cazuri, pacientul, daca nu are o asigurare medicala de calatorie incheiata, va trebui sa plateasca integral costurile medicale, care pot fi de pana la 100 de ori mai scumpe decat o polita care ar fi acoperit gratuit toate aceste interventii.

O asigurare medicala de calatorie acopera: diagnosticarea medicala (pentru medicina conventionala, nu cea homeopata sau alternativa), tratamentul medical ambulatoriu, medicamentele si materialele auxiliare care se afla pe o prescriptie medicala, transportul de urgenta cu ambulanta al asiguratului, repatrierea medicala, interventiile dentare doar pentru situatii de urgenta, de cele mai multe ori in limita unei sume, cheltuieli impuse de intreruperea calatoriei in strainatate, in caz de deces, boala grava, nastere prematura, cheltuieli pentru transportul cu avionul al unei rude pentru a vizita asiguratul care este spitalizat si asa mai departe.

Pe scurt, o asigurare medicala de calatorie acopera acele riscuri care sunt intempestive, in nici un caz cele care sunt preconizate sa apara. In plus, nu vor fi acoperite niciodata cheltuielile medicale pentru boli deja existente.

 
Back to content | Back to main menu